Familiebedrijf

familiebedrijf 

 De glashandel Vankeirsbilck werd opgericht door Noël Vankeirsbilck in 1963.  Na zijn overlijden werd de zaak verder gezet door de 3 zonen en heeft zich ontwikkeld tot een bekende interieurzaak voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

Getrouw aan onze roots, is glas nog steeds een belangrijke materie, met evenveel aandacht aan andere materialen.  Om onze evolutie van het vensterglas naar het designmeubel te benadrukken is er gekozen voor een nieuwe naam.  V-sign.  Deze combineert design met de kwaliteitsgarantie van Vankeirsbilck die u al 50 jaar kon ervaren.

 

De designmeubelen in onze showroom zijn het bewijs dat glas niet noodzakelijk staat voor een koud, onpersoonlijk interieur.  Wel in tegendeel!  De lakmeubelen uitgevoerd in… jawel glas, zijn een voorbeeld van eenvoudige, zuiver gelijnde ontwerpen.  Deze meubels kunnen moeiteloos de vergelijking met een houten lakmeubel doorstaan.

DSCN9987

V-Sign is met de jaren van een klein familiebedrijf in de glassector uitgegroeid tot een bedrijf waar u voor uw volledige interieur terecht kan.

 

Bij V-Sign kan U terecht voor onder andere deuren, tafelbladen, wanden, schuifdeuren, vloeren, traptreden en meubels in glas.

 

Als U geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van ons glasbewerkingsatelier, is een bezoek aan onze toonzaal de volgende stap, voor een onderhoud waarin Uw ideeën centraal staan en op een efficiënte manier aangevuld worden met ervaring van V-Sign.